Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 17 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

107 afișări

Reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu a început cu scandal la Caracal. Mama şi mătuşa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă. Oamenii au vociferat, un bărbat strigând „să plătească toţi care sunt vinovaţi”.

Incident grav în localitatea Bistriţa-Bârgăului, unde o tânără de 24 de ani şi-a dat foc, azi noapte, în urma unei crize de gelozie. Aceasta a suferit arsuri pe 45% din suprafaţa corpului şi a fost transportată la Bucureşti

A scăpat ca prin urechile acului. Este vorba despre un turist polonez care a trecut de Pasul Şetref spre Munţii Rodnei, în Maramureş şi a fost atacat de ursoaică agresivă, cu pui. Acesta a scăpat fără să fie rănit după ce s-a adăpostit într-o baracă şi a cerut ajutor prin 112.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să amâne pentru 15 octombrie dosarul în care Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, deoarece Curtea Constituţională nu a motivat decizia pe completurile specializate.

Cetăţenii din Israel vor vota, azi, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, în urma cărora prim-ministrul Benjamin Netanyahu speră să poată forma o nouă coaliţie guvernamentală. Conform sondajelor, alegerile ar urma să fie câştigate de Partidul Likud, condus de prim-ministrul Benjamin Netanyahu, însă acesta va fi nevoit să realizeze o coaliţie pentru a forma noul Guvern.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici