Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 29 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

111 afișări

Comisia Juridică a Senatului a decis azi să recomande senatorilor ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de DNA că a primit mită, indirect, 800.000 de dolari.

Camera Deputaţilor a vacantat, azi, locul de deputat al lui Liviu Dragnea, dar şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Pentru şefia Camerei Deputaţilor candidează Marcel Ciolacu (PSD) şi Raluca Turcan, susţinută de PNL, PMP şi USR.

Meteorologii au emis azi o nouă atenţionare meteo de instabilitate atmosferică, anunţând până sâmbătă ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. 29 de judeţe se vor afla, de la ora 13.00, sub cod galben de grindină, vijelii şi averse torenţiale.

Ambasadorul României în Danemarca, Alexandru Grădinar, a declarat că a vrut ca toţi românii din Danemarca prezenţi la cele şapte secţii să voteze, că a solicitat în repetate rânduri prelungirea programului, însă ”nimeni nu a ştiut că aplicaţia folosită în procesul electorală urma să fie dezactivată”.

Directorul juridic al Huawei, Song Liuping, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că sancţiunile impuse companiei de către Washington „creează un precedent periculos” care va afecta miliarde de utilizatori, potrivit BBC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici