Antreprenorii belgieni sunt nemulţumiţi: Guvernul a decis închiderea restaurantelor timp de o lună

  • În Belgia, restaurantele s-au închis timp de o lună
  • Antreprenorii sunt nemulţumiţi, la fel ca cei de la noi
  • Care sunt celelalte restricţii dure care au fost luate în Belgia
339 afișări
Imaginea articolului Antreprenorii belgieni sunt nemulţumiţi: Guvernul a decis închiderea restaurantelor timp de o lună

Antreprenorii belgieni sunt nemulţumiţi: guvernul a decis închiderea restaurantelor timp de o lună

Restricţii pentru restaurante nu sunt doar la noi, ci şi în Belgia. La noi, restaurantele se închid la interior începând de azi şi tot azi antreprenorii vor protesta, din nou, în Piaţa Victoriei.

În Belgia, restaurantele, cafenelele şi barurile s-au închis timp de o lună. Restricţiile au fost anunţate de Guvernul belgian de vineri, iar de ieri au intrat în vigoare.

Peter van der Bossche, proprietar restaurant: Am făcut-o timp de trei luni, din respect pentru toată lumea. Asta nu e decizia corectă. Nu am dat-o în bară. Trebuie doar să ne organizăm mai bine. Nu fac referire la nimeni, dar asta este inacceptabil.

În plus, belgienii n-au voie să iasă din casă între miezul nopţii şi cinci dimineaţa. Alcoolul este şi el interzis după ora 20:00.
Autorităţile recomandă cetăţenilor să lucreze de acasă acolo unde este posibil. Restricţiile vin după ce Belgia este una dintre cele mai afectate ţări din Europa, cu o populaţie de 11,5 milioane de oameni şi o medie de 6.000 de noi infectări cu COVID-19 zilnic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici