Video Carantina nu e pentru toată lumea. Vecinii lui Cesc Fabregas, reacţie violentă la adresa jucătorului: "Du-te dracu" | VIDEO

  • Cesc Fabregas este unul dintre fotbaliştii care respectă regulile impuse de autorităţi şi s-a autoizolat la casa lui din Monte Carlo
  • Mijlocaşul spaniol a făcut o glumă cu vecinii lui, care l-au înjurat: "Du-te dracu"
  • Fabregas este jucătorul echipei Monaco din ianuarie 2019, atunci când s-a transferat de la Chelsea, contra 9 milioane de euro
2689 afișări

Mijlocaşul spaniol Cesc Fabregas se află în autoizolare la domiciliu la casa lui din Monte Carlo. Fostul jucător al echipelor Chelsea şi FC Barcelona a încercat să îşi înveselească vecinii în dimineaţa zilei de marţi. 

Jucătorul a ieşit pe balconul apartamentului lui şi a strigat: "Bună dimineaţa, vecinilor". Răspunsul a fost unul neaşteptat: "Du-te dracu!". Fabregas nu s-a lăsat mai prejos şi i-a transmis un mesaj vecinului nervos: "Şi tu să te duci dracu". 

Ulterior ibericul a urcat pe contul lui de Instagram clipul video cu textul: "A patra zi de izolare, iar oamenii devin destul de nervoşi aici"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 4 of isolation and people are getting really tense up here... 🤣 #CoronaVirus #YoMeQuedoEnCasa 🙏🏻

A post shared by Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) on

Mar 17, 2020 at 2:37am PDT

În plus, mijlocaşul echipei Monaco a demonstrat că nu se plictiseşte acasă. Fabregas îşi ocupă timpul cu diferite activităţi, azi dimineaţă a ţinut duble cu un sul de hârtie igienică.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici