Ce recomandă Ministrul sănătăţii din Germania în cazul persoanelor vulnerabile la COVID-19. Dispoziţia nu este obligatorie

Nu este obligatorie a patra doză de vaccin împotriva COVID-19, dar ministrul sănătăţii din Germania, Karl Lauterbach, le recomandă celor vulnerabili încă un rapel, relatează Reuters.

2457 afișări
Imaginea articolului Ce recomandă Ministrul sănătăţii din Germania în cazul persoanelor vulnerabile la COVID-19. Dispoziţia nu este obligatorie

Sursa foto: MediafaxFoto

Oricine este în contact frecvent cu alte persoane şi doreşte să se protejeze pe sine şi pe ceilalţi ar trebui să ia în considerare un al patrulea vaccin, indiferent de vârstă, a declarat ministrul Sănătăţii din Germania, Karl Lauterbach.

Aproximativ 80% dintre persoanele de peste 60 de ani din Germania nu şi-au făcut a patra injecţie COVID-19, a adăugat el.

Lauterbach a recomandat, de asemenea, ca oamenii să continue să poarte măşti în interior, având în vedere valul de infecţii din timpul verii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici