Coronavirus în lume LIVE UPDATE 13 mai: Franţa trece de 27.000 de decese / Noul bilanţ anunţat de oficialii italieni / Peste 80.000 de decese în SUA

  • Numărul deceselor provocate de coronavirus a depăşit 80.000 în SUA
  • Numărul total al persoanelor infectate a depăşit 221.000 în Italia
  • În Republica Moldova s-a depăşit pragul de 5000 de cazuri
1873 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 13 mai: Franţa trece de 27.000 de decese / Noul bilanţ anunţat de oficialii italieni / Peste 80.000 de decese în SUA

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 12 mai: Peste 5000 de cazuri în Republica Moldova. Numărul deceselor provocate de coronavirus a depăşi 80.000 în SUA

Franţa a depăşit 27.000 de decese provocate de coronavirus. Bilanţul COVID-19 actualizat

Bilanţul epidemic a ajuns la 27.074 de morţi în Franţa, cu 83 de decese produse în ultimele 24 de ore, anunţă Direcţia Generală de Sănătate de la Paris, citată de cotidianul Le Figaro.

Potrivit datelor prezentate miercuri seară, în ultimele 24 de ore, în Franţa s-au înregistrat 83 de decese cauzate de coronavirus, astfel că numărul total ajunge la 27.074 de decese.

Noul bilanţ epidemic anunţat de oficialii italieni: Peste 31.000 decese înregistrate / Cele mai afectate zone

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 31.106 morţi în Italia, cu 195 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 222.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat, miercuri seară, că bilanţul epidemic este de 31.106 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 222.104.

Coronavirus: Dezastrul din America de Sud e mai puţin vizibil, dar este comparabil cu cel din Europa şi SUA

Decesele din totale s-au dublat în Lima, capitala statului Peru şi s-au triplat în Manaus, Brazilia. În Guayaquil din Ecuador numărul deceselor este de cinci ori mai mare decât numărul obisnuit la acestă dată din an, informează The New York Times.

Rusia are al doilea cel mai mare număr de persoane infectate cu noul coronavirus din lume

Rusia a trecut, marţi, pe locul al doilea în ceea ce priveşte numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, după Statele Unite, arată cifrele Universităţii Johns Hopkins. În cursul zilei de marţi seara, Rusia a înregistrat 232.243 de cazuri confirmate de Covid-19 şi cel puţin 2.116 de persoane au murit din cauza virusului.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii are speranţa unui potenţial tratament pentru coronavirus

OMS se concentrează în acest moment pe 4 sau 5 tratamente promiţătoare. Organizaţia cu sediul la Geneva conduce iniţiativa globală pentru dezvoltarea de vaccinuri anti Covid-19. Tratamentele actuale doar limitează gravitatea sau durata bolii, dar nu o elimină.

Spania introduce carantina obligatorie pentru 14 zile în cazul călătorilor internaţionali

Măsura va intra în vigoare vineri şi se va extinde pe toată durata stării de urgenţă. Spania urmează exemplul altor state europene care au implementat deja carantina pentru toţi cei care vor să intre în teritoriu. Cetăţenii spanioli trebuie să dovedească rezidenţa în Spania pentru a primi accesul în teritoriu.

Brazilia depăşeşte Germania la numărul de cazuri de coronavirus

Brazilia a depăşit marţi Germania la numărul de cazuri de coronavirus, în timp ce preşedintele Jair Bolsonaro doreşte redeschiderea sălilor de sport şi a saloanelor de înfrumuseţare, chiar dacă ţara sa devine un nou punct fierbinte al pandemiei, potrivit Reuters.

Numărul total al deceselor din Marea Britanie a atins cifra record de 40.000. Situaţia critică din regat i-a transformat pe britanici în „pacientul” Europei. Astfel, Marea Britanie a devansat Italia în topul negativ al deceselor survenite din cauza Covid-19.

Decesele cauzate de coronavirus în SUA au depşit pragul de 80.000 după ce aproape toate statele americane au luat măsuri pentru relaxarea măsurilor de izolare a populaţiei, potrivit Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici