VIDEO În SUA, oamenii stau în cerculeţe în parcuri. Cum arată, prin contrast, MAREA RELAXARE din Europa

  • În Brooklyn, oamenii trebuie să respecte reguli stricte de distanţare socială
  • Grecia, Suedia şi Ungaria au dat undă verde la terasa sau plajă, după caz
  • Franţa a dat liber la surfing şi pescuit
2385 afișări
Imaginea articolului VIDEO În SUA, oamenii stau în cerculeţe în parcuri. Cum arată, prin contrast, MAREA RELAXARE din Europa

VIDEO În SUA, oamenii stau în cerculeţe în parcuri. Cum arată, prin contrast, MAREA RELAXARE din Europa

Distanţarea socială este respectată strict în SUA, acolo unde se încearcă menţinerea sub control a pandemiei de COVID-19. Oamenii din marile metropole au avut voie să iasă la soare în parcuri, dar au fost nevoiţi să respecte reguli stricte.

Astfel, în Domino Park din Brooklyn, New York, fiecare individ a trebuit să stea într-un cerculeţ desenat pe gazon de către autorităţi.

Prin contrast, europenii au fost mult mai relaxaţi.

În Suedia, barurile şi cafenelele nu au fost închise niciodată, oamenii bucurându-se de o activitate socială obişnuită, dar luându-şi fiecare măsuri de precauţie.

În Grecia, plajele de lângă Atena şi Salonic au fost luate cu asalt de către oameni în acest weekend, aceştia profitând de relaxarea măsurilor.

În Ungaria, terasele de la lacul Balaton se deschiseseră încă de weekendul trecut, oamenii putând servi băuturi şi mâncare la masă.

În Franţa, pescuitul şi surfingul sunt permise, plaja încă nu.

Plajă în Grecia, lângă Atena:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici