Covid-19 la Primăria Sectorului 5. Activitatea cu publicul, restrânsă

  • Activitatea cu publicul va fi restrânsă timp de două săptămâni la Primăria Sectorului 5 din Capitală după ce mai mulţi angajaţi s-au infectat cu virusul SARS CoV-2.
  • În următoarele două săptămâni vor fi eliberate doar anumite documente şi vor fi oficiate cununii civile în cadru restrâns.
290 afișări
Imaginea articolului Covid-19 la Primăria Sectorului 5. Activitatea cu publicul, restrânsă

Covid-19 la Primăria Sectorului 5. Activitatea cu publicul, restrânsă

Primăria Sectorului 5 din Bucureşti îşi va restrânge activitatea în următoarele două săptămâni din cauza Covid 19. Mai mulţi salariaţi s-au infectat cu virusul SARS CoV-2, iar primarul Cristian-Victor Piedone Popescu a dispus marţi suspendarea activităţii de lucru cu publicul în sediul situat pe Strada Fabrica de Chibrituri, în perioada 25 noiembrie – 7 decembrie.

În următoarea perioadă vor lucra cu publicul doar angajaţii Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naştere sau deces. De asemenea, se vor oficia cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru mult mai restrâns, cu cel mult 6 persoane.

Persoanele care au intrat în contact direct cu angajaţii infectaţi au fost testaţi şi vor rămâne acasă până la primirea rezultatului. Dacă acesta va fi negativ, angajaţii vor reveni la locul de muncă. Salariaţii care nu sunt confirmaţi cu coronavirus şi care lucrau cu publicul vor veni la serviciu, a stabilit conducerea primăriei.

Toate spaţiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată. Totodată, şedinţa de consiliu din data de 26 noiembrie a fost amânată deoarece Secretarul General al Primăriei şi mai mulţi directori au fost confirmaţi cu virusul SARS CoV-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici