Directorul FBI susţine că un laborator chinez a provocat pandemia de COVID

  • O anchetă a FBI a scos la iveală faptul că un incident petrecut într-un laborator din Wuhan poate fi cauza pandemiei
  • Informaţiile din raport sunt clasificate
  • China dezminte acuzaţiile lansate de americani şi susţine în continuare că originea virusului este naturală
2116 afișări
Imaginea articolului Directorul FBI susţine că un laborator chinez a provocat pandemia de COVID

Sursa foto: Profimedia

Directorul FBI, Christopher Wray, susţine că un incident petrecut la un laborator din Wuhan, China, a provocat probabil pandemia de COVID-19.

„Conform evaluărilor făcute de FBI, originile pandemiei sunt cel mai probabil legate de un incident petrecut într-un laborator din Wuhan”, a declarat Wray.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe pentru securitate naţională, John Kirby, a declarat luni că guvernul SUA nu a ajuns la o concluzie definitivă şi la un consens cu privire la originile pandemiei.

Wray a spus că nu poate împărtăşi multe detalii despre evaluarea agenţiei, deoarece acestea au fost clasificate. Directorul FBI acuză guvernul chinez că face tot posibilul să obstrucţioneze eforturile Statelor Unite şi ale altor state care vor să afle adevărul despre originile pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici