Epidemiologul şef de la Casa Albă ia apărarea preşedintelui. Deciziile luate de Trump în baza politicii de COVID-19 salvează vieţi

  • Dr. Anthony Fauci i-a luat apărarea preşedintelui Trump înainte de şedinţa de Congres
  • Măsurile adoptate de Donald Trump în lupta cu noul coronavirus au dus la salvarea de vieţi omeneşti
  • Politica COVID-19 demarată de administraţia Trump se desfăşoară cu acordul lui Fauci
516 afișări
Imaginea articolului Epidemiologul şef de la Casa Albă ia apărarea preşedintelui. Deciziile luate de Trump în baza politicii de COVID-19 salvează vieţi

Sursa foto: profimedia

În timpul interpelării de dinainte de şedinţa de Congres, dr. Anthony Fauci i-a luat apărarea preşedintelui Donald Trump. Fauci a recunoscut meritul lui Trump în implementarea corectă a politicii pentru COVID-19.

Măsurile adoptate de preşedintele american, printre care interzicerea zborurilor din China şi Europa, şi impunerea unei perioade de carantină de 50 de zile, au dus la încetinirea virusului şi salvarea de vieţi omeneşti.

Fauci a declarat în faţa Congresului american că a participat şi a aprobat toate deciziile preşedintelui din strategia de implementare a politicii COVID-19, relatează New York Post.

„În mare, aţi spune că dumneavoastră şi preşedintele Trump aţi fost de acord cu majoritatea acestor decizii?” membru din comitetul Congresului, Steve Scalise.

"Am fost de acord cu aproape toate", a răspuns Fauci.

În timpul audierii, Fauci a declarat comitetului că nu crede că pandemia va dispărea curând şi speră să apară un vaccin până în iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici