Poliţia din Berlin a amendat un grup de 600 de petrecăreţi. Nemţii protestează din cauza măsurilor de restricţie

  • Germania se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri COVID-19.
  • Până acum, în Germania, au murit peste 10.000 de oameni din cauza COVID-19.
  • Prin urmare, Guvernul impune tot mai multe măsuri de restricţie şi principalele vizate sunt evenimentele cu public. Berlin şi Frankfurt au anulat deja o serie de evenimente tradiţionale, printre care şi Târgurile de Crăciun.
262 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Berlin a amendat un grup de 600 de petrecăreţi. Nemţii protestează din cauza măsurilor de restricţie

Poliţia din Berlin a amendat un grup de 600 de petrecăreţi. Nemţii protestează din cauza măsurilor de restricţie

Germania se confruntă, de asemenea, cu o creştere a numărului de cazuri COVID-19. Prin urmare, Guvernul impune tot mai multe măsuri de restricţie şi principalele vizate sunt evenimentele cu public. La fel ca şi în alte ţări, oamenii fie nu respectă măsurile impuse, fie protestează împotriva deciziilor Guvernului. 

”Scopul principal este să evităm un nou lockdown”, a declarat primarul oraşului Frankfurt, Peter Feldmann.

Cu toate acestea, conform regulilor impuse de autorităţi, evenimentele cu maximum 250 de participanţi sunt permise. Acesta era şi cazul unei petreceri din Berlin, dar numai pe hârtie. La faţa locului, poliţia a găsit, de fapt, 600 de participanţi şi nimeni nu respecta măsurile de protecţie şi distanţare.

În aceeaşi seară, şi Institutul de Boli Infecţioase Robert Koch a fost vandalizat, cu ”dispozitive incendiare” şi sticle. Poliţia este de părere că acesta a fost un protest împotriva restricţiilor impuse de autorităţi, din cauza epidemiei COVID-19. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici