UPDATE: Cei trei medici infectaţi cu SARS-CoV-2 care au fugit din spital au fost găsiţi

  • Trei medici infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, au fugit din spital.
  • Poliţiştii i-au găsit acasă şi i-au dus înapoi la spital.
3813 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Cei trei medici infectaţi cu SARS-CoV-2 care au fugit din spital au fost găsiţi

UPDATE 8:40: Cei trei medici au fost găsiţi

Cei trei medici bolnavi de COVID-19, care au fugit din spitalul judeţean Târgu Jiu, au fost găsiţi. Poliţiştii au descoperit că este vorba despre trei femei, cu vârste cuprinse între 31 şi 55 de ani. Femeile au fost găsite acasă şi au fost duse cu ambulanţa înapoi la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, de unde au plecat fără a anunţa.

Conducerea spitalului va demara o anchetă şi celor trei medici li s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Trei medici cu coronavirus, din Spitalul Judeţean Târgu Jiu, au fugit din spital 

Poliţiştii gorjeni anunţă, vineri dimineaţă, că s-au sesizat din oficiu după ce trei pacienţi internati în Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, secţia Oncologie, cu diagnostic pozitiv de COVID-19, au părăsit spitalul fără acordul personalului de serviciu.

Poliţiştii au constatat că este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Din verificări a reieşit că joi acestea au părăsit secţia medicală unde erau internate fără a informa despre acest lucru.

Medicii au acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Femeile au fost găsite acasă şi transportate cu ambulanţa secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici