Trump suspendă toate călătoriile din ţările europene în SUA. Un singur stat va face excepţie | VIDEO

  • Preşedintele Donald Trump suspendă toate intrările din ţările europene în SUA
  • Singurul stat care va face excepţie este Marea Britanie
  • Măsura a fost anunţată pentru 30 de zile, începând de vineri
45081 afișări
Imaginea articolului Trump suspendă toate călătoriile din ţările europene în SUA. Un singur stat va face excepţie | VIDEO

Sursa: Profimedia Images

În cadrul unei apariţii televizate, preşedintele Donald Trump a transmis că toate călătoriile din Europa către SUA vor fi suspendate în următoarele 30 de zile. Restricţiile vor intra în vigoare vineri, la miezul nopţii.

Trump a adăugat că restricţiile „puternice, dar necesare” nu se vor aplica în cazul Marii Britanii, unde au fost confirmate până acum 460 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În Statele Unite ale Americii au fost depistate până acum 1.135 de cazuri de COVID-19 şi 38 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici