Un bărbat din Wuhan, externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus, a murit

  • Un bărbat de 36 de ani din Wuhan externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus a murit.
  • Informaţia a fost făcută publică de către South China Morning Post.
  • Mai mulţi pacienţi externaţi s-au întors în spitale, spun medicii.
15795 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Wuhan, externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus, a murit

Sursa foto: Profimedia

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii la Wuhan, la cinci zile după ce a fost externat dintr-un spital construit special pentru cei cu noul coronavirus, scrie South China Morning Post, citând presa din Shanghai.

Raportul, eliminat ulterior, arăta că bărbatul de 36 de ani a fost internat la spitalul construit pentru a trata pacienţii cu simptome uşoare şi moderate pe 12 februarie, potrivit soţiei sale.

El a fost externat două săptămâni mai târziu cu recomandarea să stea într-un hotel de carantină timp de 14 zile.

Soţia bărbatului a spus că acesta a început să se simtă rău la două zile de la externare, iar în 2 martie a fost trimis la un spital, unde a murit.

În certificatul de deces eliberat de comisia de sănătate din Wuhan se menţionează drept cauză directă Covid-19.

Totodată, Spitalul Fangcang a transmis o notă urgentă în care se arată că mai mulţi pacienţi externaţi s-au îmbolnăvit din nou. Spitalul începe de joi să facă teste de anticorpi la toţi pacienţii înainte de a-i externa, pentru a se asigura că sunt recuperaţi complet.

O clinică de reabilitare pentru pacienţii recuperaţi după Covid-19 a fost deschisă joi la Spitalul Provincial Hubei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici