Un retailer multinaţional britanic se pregăteşte de faliment / Compania din Marea Britanie are 22.000 de angajaţi

  • Compania care comercializa îmbrăcăminte şi-a închis magazinele din cauza restricţiilor provocate de pandemie
  • Măsura potenţială de insolvenţă ar fi destinată protejării afacerii, astfel încât să poată continua comerţul
  • Compania din Marea Britanie are 22.000 de angajaţi
1504 afișări
Imaginea articolului Un retailer multinaţional britanic se pregăteşte de faliment / Compania din Marea Britanie are 22.000 de angajaţi

Un retailer multinaţional britanic se pregăteşte de faliment / Compania din Marea Britanie are 22.000 de angajaţi

Debenhams se pregăteşte pentru declararea falimentului după ce măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 au forţat închiderea magazinelor.

Conform The Guardian, Debenhams, care are 22.000 de angajaţi, a fost salvată de creditorii săi după ce a intrat în administrare specială anul trecut, urmând să solicite în mod oficial numirea unor administratori, săptămâna viitoare.

În Marea Britanie, legea asigură protecţia creditorilor timp de 10 zile lucrătoare, perioadă în care companie trebuie să semneze un contract de salvare.

 „La fel ca toţi comercianţii, realizăm planuri de urgenţă care să reflecte circumstanţele actuale extraordinare. Proprietarii şi creditorii noştri rămân foarte susţinuţi şi orice acţiuni pe care le-am putea lua vor fi în vederea protejării afacerii în situaţia actuală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Debenhams, conform The Guardian.

Debenhams informează că site-ul lor este activ şi se pot face comenzi şi retururi online, chiar dacă magazinele sunt închise.

Debenhams a închis cele două magazinele din România în 2017, după ce businessul a scăzut sub 8 mil. lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici