USR şi-a suspendat activităţile de precampanie şi cere măsuri pentru protecţia economiei

  • Preşedintele USR, dan Barna, cere Guvernului să prezinte în cel mai scurt timp un plan de acţiune pentru protejarea economiei şi a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus.
  • De asemenea, USR a decis suspendarea activităţilor publice de precampanie desfăşurate în stradă şi a activităţilor door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context.
881 afișări
Imaginea articolului USR şi-a suspendat activităţile de precampanie şi cere măsuri pentru protecţia economiei

USR şi-a suspendat activităţile de precampanie şi cere măsuri pentru protecţia economiei

Preşedintele USR Dan Barna a anunţat că Uniunea şi-a suspendat toate activităţile publice de precampanie şi cere Guvernului să ia măsuri pentru protejarea economiei şi a locurilor de muncă, în contextul crizei provocate de coronavirus.

Preşedintele USR, dan Barna, cere Guvernului să prezinte în cel mai scurt timp un plan de acţiune pentru protejarea economiei şi a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus.

„Domenii ca transporturile, turismul, retailul, alimentaţia publică, industria sunt cele care simt deja primele efecte. Vor urma, din păcate, şi altele. Pentru a putea ieşi din criză cu cât mai puţine pagube e nevoie să fim pregătiţi cu măsuri de sprijin pentru companii şi angajaţii lor”, a scris dan Barna pe pagina de Facebook a USR.

Potrivit acestuia, Claudiu Năsui a propus deja câteva măsuri ce pot fi implementate relativ repede. Acestea prevăd plata concediilor medicale în avans de către CNAS, credite fiscale pentru pierderile provocate de Covid-19, prelungirea perioadelor de plată a taxelor şi impozitelor, facilităţi fiscale pentru companiile care aplică măsuri de prevenire şi stoparea cheltuielilor care nu sunt legate de Covid-19.

De asemenea, USR a decis suspendarea activităţilor publice de precampanie desfăşurate în stradă şi a activităţilor door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici