Video Cilla Black, personalitate a televiziunii britanice, a murit la vârsta de 72 de ani - VIDEO

Cilla Black, cântăreaţă şi personalitate a televiziunii britanice, al cărei accent din regiunea Liverpool a fost îndrăgit de multe generaţii de telespectatori, a murit în reşedinţa ei din Spania, la vârsta de 72 de ani, a anunţat Poliţia spaniolă, duminică.

120 afișări

Poliţia din Malaga precizează că Priscilla White - numele real al vedetei britanice - a murit în vila ei din Estepona, un oraş din regiunea Costa del Sol. Vedeta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică şi decesul pare să se fi produs din cauze naturale. Această ipoteză nu a fost deocamdată confirmată de autorităţi, care aşteaptă rezultatele unor teste efectuate de medicii legişti.

Cilla Black, născută în Liverpool, a fost asistenta garderobierului din Cavern Club, barul local în care s-a născut trupa The Beatles, înainte de a-şi construi o carieră de succes în industria de divertisment.

Doi dintre membrii trupei The Beatles, John Lennon şi Paul McCartney, i-au compus primul single, cu care Cilla Black şi-a lansat cariera, întinsă pe durata a peste cinci decenii şi care a inclus două piese ajunse pe primul loc în topul britanic în 1964 - "Anyone Who Had a Heart" şi "You're My World".

Cunoscută şi iubită de generaţii de britanici, Cilla Black a făcut apoi tranziţia spre televiziune şi a prezentat mai multe emisiuni difuzate în prime-time. Una dintre cele mai populare emisiuni ale sale, difuzată timp de 18 ani, între 1985 şi 2003, a fost "Blind Date", un show TV dedicat întâlnirilor între adulţii aflaţi în căutarea sufletului pereche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici