Google şi-a schimbat logoul, de Ziua Pământului

Google şi-a modificat, duminică, logoul, pentru a sărbători Ziua Pământului, numele motorului de căutare fiind scris cu straturi de flori roşii, galbene şi violet, care înfloresc în câteva secunde după deschiderea paginii.

350 afișări
Imaginea articolului Google şi-a schimbat logoul, de Ziua Pământului

Google şi-a schimbat logoul, de Ziua Pământului

În fiecare an, pe 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, apărută în Statele Unite ale Americii, într-o perioadă în care a început să se vorbească din ce în ce mai des despre mediul înconjurător.

Ziua Pământului a fost iniţiată în SUA de senatorul american Gaylord Nelson şi sărbătorită prima dată pe pe 22 aprilie 1970, de circa 20 milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri.

După două decenii, în anul 1990, peste 200 milioane de oameni din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului într-o manifestare de amploare în istoria omenirii, prin alăturarea lor în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun al planetei.

În prezent, peste 500 de milioane de oameni din 175 de ţări sărbătoresc Ziua Pământului, pe 22 aprilie, numeroase comunităţi organizând chiar o săptămână întreagă de manifestări dedicate mediului înconjurătoar.

Google îşi modifică adesea logoul de pe pagina principală pentru a marca sărbători şi alte evenimente deosebite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici