O carte pe zi: „Soţia dorită” de Tony Parsons

„Soţia dorită” de Tony Parsons. O poveste de dragoste şi în acelaşi timp, una despre o crimă.

232 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Soţia dorită” de Tony Parsons

O carte pe zi: „Soţia dorită” de Tony Parsons

Tony Parsons este jurnalist şi autor britan în vârstă de 70 de ani. Şi-a început cariera ca jurnalist muzical pentru New Musical Express, scriind despre muzica punk.A publicat mai multe romane, dintre ele editura RAO i-a tradus deja „Trusa criminală”, „Soţia mea favorită”, „Copil şi bărbat”.

Multe se pot întâmpla când într-o familie când unul dintre parteneri calcă strâmb, fie şi o singură dată, dincolo de regrete. Se poate ajunge chiar şi la crimă.

Scriu editorii: „Un roman de un puternic realism, în care personajul principal se confruntă cu o situaţie din ce în ce mai prezentă în zilele noastre: copleşită de muncă, o femeie cade în plasa unui escroc sentimental. O carte plină de suspans, cu răsturnări de situaţii neaşteptate.

Tara Carver pare să aibă viaţa perfectă: mamă, soţie iubitoare şi femeie de afaceri care îşi conduce propria companie. Este genul de persoană cu care ai vrea să locuieşti. Dar ce fel de persoană este ea cu adevărat? Într-o noapte, într-o călătorie de muncă departe de casa, pune toate acestea in pericol. Şi deodată, viaţa ei de vis devine un coşmar când bărbatul căsătorit cu care a petrecut o noapte îi spune că vrea o relaţie serioasă cu ea. Si că nu o va lăsa pe ea sau pe preţioasa ei familie în pace până când ea va fi de acord.”

Un thriller captivant, mai ales dacă n-ai prea citit romane cu un subiect asemănător. Aproape după primele desfăşurări ale acţiunii, înţelegi că nu există decât o cale de ieşite – asasinatul. Probelma va fi cine îl va comite şi în ce fel. Tony Parsons conduce maiestos intriga.

Tony Parsons – Soţia dorită. Traducere de Roxana-Cristina Gheorghe. Editura RAO. 345 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici