Aproximativ 900 de zboruri ale companiei aeriene Lufthansa au fost anulate în urma unei greve a piloţilor

Compania aeriană Lufthansa a anulat aproximativ 900 de zboruri din cauza unei greve a piloţilor în urma unei dispute salariale, informează site-ul postului BBC News.

653 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 900 de zboruri ale companiei aeriene Lufthansa au fost anulate în urma unei greve a piloţilor

Aproximativ 900 de zboruri ale companiei aeriene Lufthansa au fost anulate în urma unei greve a piloţilor

Greva va dura două zile şi potrivit companiei aeriene, peste 100.000 de persoane vor fi afectate.

Alte linii aeriene ale companiei precum Eurowings, Swiss, Austrian Airlines şi Brussels Airlines nu vor fi afectate.

Această acţiune are loc în urma unei dispute salariale ce durează din anul 2014, de atunci, sindicatul piloţilor, Vereinigung Cockpit, a organizat peste 14 astfel de greve.

Marţi, compania Luthansa a făcut demersurile legale necesare pentru a sista începerea grevei, solicitarea acestora a fost însă respinsă de un Tribunalul pentru Litigii de Muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici