Blue Air suspendă zborurile către şi dinspre Marea Britanie în perioada 21 decembrie-2 ianuarie

Ca urmare a deciziei autorităţilor române, zborurile către şi dinspre Marea Britanie în perioada 21 decembrie 2020-2 ianuarie 2021 (inclusiv) vor fi suspendate, anunţă compania Blua Air.

707 afișări
Imaginea articolului Blue Air suspendă zborurile către şi dinspre Marea Britanie în perioada 21 decembrie-2 ianuarie

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi care vor să călătorească înainte de instalarea restricţiilor de călătorie între Marea Britanie şi România, prevăzute pentru ora 19:00, Blue Air a suplimentat zborurile de la Londra Heathrow (Terminal 2) la Bucureşti Otopeni.

De asemenea, Blue Air a devansat orele de plecare ale zborurilor de pe ruta Bacău - Londra Luton – Bacău pentru a putea să se încadreze în intervalul permis pentru călătorie azi, 21 Decembrie 2020, până la ora 19:00.

Astăzi, zborurile suplimentare Blue Air cu plecare de la Londra vor avea următorul orar:

• LTN 10:45 – BCM 15: 50
• LHR (Terminalul 2) 09:55 – OTP 15:05

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici