Coaliţia stabileşte luni dacă prelungeşte schema de compensare la carburanţi - surse

Liderii coaliţiei de guvernare vor stabili luni dacă Executivul va prelungi schema de compensare a la carburanţi cu 50 de bani pe litru, conform unor surse politice.

500 afișări
Imaginea articolului Coaliţia stabileşte luni dacă prelungeşte schema de compensare la carburanţi - surse

Coaliţia stabileşte luni dacă prelungeşte schema de compensare la carburanţi - surse

„Este subiect de discuţie luni în coaliţie. În acest moment nu am reuşit să discutăm cu companiile. Luni luăm o decizie”, au precizat surse politice.

Măsura, care este valabilă până la 1 octombrie 2022, a fost luată de Guvern la începutul sfârşitul lunii iunie, când a aprobat ordonanţa de urgenţă pentru aplicarea reducerii de 50 de bani la preţurile la carburanţi - 25 de bani de la bugetul de stat, iar 25 de bani o reducere comercială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici