Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft a majorat salariul pentru entry-level game tester

Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft a majorat salariul pentru entry-level game tester, începând din luna decembrie 2016, la 1.750 lei. Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria locală a jocurilor video, având peste 1.500 de angajaţi în prezent.

4256 afișări
Imaginea articolului Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft a majorat salariul pentru entry-level game tester

“Industria IT este una foarte competitivă şi dorim să rămânem aliniaţi la piaţă, din punct de vedere salarial, pe toate nivelurile de senioritate. De aceea, începând cu luna decembrie 2016, am majorat salariul pentru poziţiile de entry-level din departamentul Quality Control,” spune Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, într-un comunicat al companiei. “Avem 1.000 de oameni angajaţi în departamentul Quality Control. În lipsa unei specializări dedicate dezvoltării jocurilor video în facultăţi, un job în acest departament reprezintă o rampă de lansare pentru cei care îşi doresc o carieră în industrie. Iar noi vrem să le oferim tot suportul de care au nevoie pentru a se dezvolta.”

În funcţie de vechimea în companie, angajaţii beneficiază de asigurări de viaţă şi sănătate, un fond de pensie facultativă, precum şi alte servicii şi facilităţi. Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din domeniul jocurilor video, prezent de 25 de ani în România şi având peste 1.500 de angajaţi în departamentele Producţie, Quality Control şi IT.

Studioul de la Bucureşti a realizat jocuri de succes ca Silent Hunter, Blazing Angels sau H.A.W.X, iar în ultima perioadă studioul a migrat catre co-development participând la realizarea unor jocuri ca Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon si Watch Dogs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici