Giganţii Apple şi Hyundai vor încheia un parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice

Hyundai Motor şi Apple Inc intenţionează să semneze un acord de parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice autonome până în martie şi să înceapă producţia din 2024 în Statele Unite, a informat duminică ziarul local Korea IT News, citat de Reuters.

629 afișări
Imaginea articolului Giganţii Apple şi Hyundai vor încheia un parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice

Apple şi Hyundai vor încheia un parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice

Raportul vine după declaraţia de vineri a Hyundai Motor conform căreia a iniţiat negocieri cu Apple, după ce o altă publicaţie locală a declarat că companiile intenţionează să lanseze o maşină electrică cu conducere automată în 2027, ceea ce a dus la o creştere a acţiunilor Hyundai cu aproape 20%.

Citând surse din industrie, cel mai recent raport spune că firmele intenţionează să construiască maşinile la fabrica Kia Motors din Georgia sau să investească într-o nouă fabrică din Statele Unite, cu intenţia de a produce 100.000 de vehicule în 2024. Kia Motors este o filială a Hyundai Motors.

Raportul a spus că Hyundai şi Apple intenţionează să lanseze o „versiune beta” a maşinii Apple anul viitor.

Atât Hyundai Motor, cât şi Apple nu au avut niciun comentariu imediat.

Reuters a anunţat luna trecută că Apple face progrese cu tehnologia auto autonomă şi îşi propune să producă un vehicul de pasageri care ar putea include propria sa tehnologie de construcţie a bateriilor din 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici