Jamie Oliver închide şase restaurante din cauza Brexit-ului

Jamie Oliver, cunoscutul bucătar englez, va închide şase din restaurantele sale, din cauza Brexit-ului, anunţă publicaţia spaniolă, El Mundo.

4555 afișări
Imaginea articolului Jamie Oliver închide şase restaurante din cauza Brexit-ului

Jamie Oliver închide şase restaurante din cauza Brexit-ului (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Este vorba despre şase locaţii din lanţul său de restaurante cu specific italian, una dintre acestea fiind amplasat lângă Catedrala Saint Paul din Londra.

“Situaţia de pe piaţă este complicată şi, din cauza Brexit-ului, incertitudinile au crescut”, a explicat Simon Blagden, directorul lanţului de restaurante “Jamie's Italian”.

Mai precis, acesta a dat vina pe Brexit, care va scumpi produsele importate şi va conduce la scăderea numărului de clienţi.

Decizia de a închide cele şase restaurante va afecta 120 de angajaţi, mai puţin de 5% din numărul total al celor ce lucrează în cadrul lanţului “Jamie's Italian”.

În prezent, Jamie Oliver deţine 42 de restaurante în Marea Britanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici