Dolarul creşte şi după ce Donald Trump a promis măsuri pentru stimularea economiei. Euro continuă să scadă

Dolarul american a crescut luni la 4,2827 lei, comparativ cu 4,2518 lei cu cât a încheiat prima săptămână din 2017. În schimb, euro a scăzut la 4,5024 lei, de la 4,5069 lei cât valora la sfârşitul săptămânii.

693 afișări
Imaginea articolului Dolarul creşte şi după ce Donald Trump a promis măsuri pentru stimularea economiei. Euro continuă să scadă

Dolarul creşte, euro continuă să scadă (Imagine: Hepta)

Moneda americană este în creştere după alegerile din SUA şi după ce preşedintele ales, Donald Trump a promis o serie de măsuri pentru stimularea economiei. În plus, Fed a decis majorarea dobânzii de referinţă.

Claudiu Cazacu, analist-şef al X-Trade Brokers a declarant, pentru MEDIAFAX, că în primele luni ale acestui an se aşteaptă ca dolarul american să depăşească moneda unică europeană , iar leul ar putea plăti preţul unui deficit mai larg decât nivelurile prudente, raportat la avansul economic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici