Majoritatea turiştilor străini aşteptaţi de Paşti în Bulgaria sunt români

Majoritatea turiştilor străini aşteptaţi de Paşti în staţiunile bulgare, respectiv 60 la sută, sunt români, potrivit statisticilor realizate de hotelieri.

182 afișări
Imaginea articolului Majoritatea turiştilor străini aşteptaţi de Paşti în Bulgaria sunt români

Majoritatea turiştilor străini aşteptaţi de Paşti în Bulgaria sunt români (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Uniunea hotelierilor din staţiunea Sunny Beach de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre a anunţat că primii turişti străini sunt aşteptaţi să ajungă la sfârşitul acestei săptămâni. Rezervările în această staţiune sunt făcute pentru sejururi cuprinse între trei şi şase zile.

Cei mai mulţi turişti străini sunt români, aceştia fiind urmaţi de sârbi şi macedoneni, relatează site-ul Novinite.com.

Hotelierii din staţiunea Nisipurile de Aur au anunţat o creştere a vânzărilor în rândul bulgarilor în ultimele câteva zile, adăugând că trendul ascendent se datorează preţului mai mic şi condiţiilor mai bune din staţiunile locale comparativ cu cele din România.

Sunt aşteptaţi şi turişti greci în perioada sărbătorilor de primăvară, dar ei vor vizita în special staţiunile de spa ca Velingrad şi Sandanski.

Turişti străini se pregătesc să viziteze şi Veliko Tărnovo şi Gabrovo, din partea central-nordică a ţării, cel mai mare grup fiind reprezentat tot de români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici