Mihai Mandreş, recent instalat secretar de stat la Finanţe, numit responsabil cu Phare şi SAPARD

Mihai Mandreş, recent instalat în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, a primit de la premierul Victor Ponta şi atribuţiile de responsabil naţional cu autorizarea finanţării Phare, Facilitatea de tranziţie şi SAPARD.

528 afișări
Imaginea articolului Mihai Mandreş, recent instalat secretar de stat la Finanţe, numit responsabil cu Phare şi SAPARD

Mihai Mandreş, recent instalat secretar de stat la Finanţe, numit responsabil cu Phare şi SAPARD (Imagine: Shutterstock)

El preia astfel atribuţiile deţinute din august anul trecut de Dan Manolescu, de asemenea secretar de stat la Finanţe.

Mihai Mandreş a fost numit de premierul Victor Ponta în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor la jumătatea lunii ianuarie.

El a lucrat anterior ca chief dealer pe piaţa valutară la ING Bank şi a fost propus în 2012 pentru postul de vicepreşedinte al Eximbank, care revenea PNL, fiind însă respins de Banca Naţională.

Mandreş a fondat clubul The Bankers din Centrul Vechi al Capitalei, alături de Sergiu Diaconu, dar la finele lui 2012 a cesionat acţiunile firmei care deţine localul către Vasile-Ioan Pop.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici