Subway a deschis al doilea restaurant din România, în Iulius Mall Cluj-Napoca

Lanţul american de tip fast food Subway a deschis la sfârşitul săptămânii trecute primul restaurant din afara Bucureştiului şi al doilea din România, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, deţinut de Iulius Group.

947 afișări
Imaginea articolului Subway a deschis al doilea restaurant din România, în Iulius Mall Cluj-Napoca

Subway a deschis al doilea restaurant din România, în Iulius Mall Cluj-Napoca (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Lanţul american de tip fast food Subway a deschis la sfârşitul săptămânii trecute primul restaurant din afara Bucureştiului şi al doilea din România, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, deţinut de Iulius Group.

Restaurantul a fost deschis sâmbătă, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, fiind amplasat la etajul mall-ului, a anunţat Iulius Group.

Subway din Cluj-Napoca este primul restaurant deschis în urma parteneriatului cu Iulius Group, a doua locaţie urmând a fi inaugurată, pe 31 mai 2012, la Iaşi, în ansamblul urbanistic Palas.

Compania a deschis în urmă cu aproape o lună primul restaurant din România, în franciză, în Piaţa Victoria din Bucureşti, şi vizează în următorii patru ani lansarea a 40 de unităţi pe piaţa românească.

Meniul Subway include sandwich-uri, salate şi alte produse, unităţile având şi opţiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil când vor fi suficiente unităţi care să acopere aria de livrare.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume.

Principalii concurenţi ai Subway în România vor fi McDonald's, Burger King şi KFC.

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, deţine centrele comerciale Iulius din Suceava, Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca şi complexul multifuncţional Palas, în construcţie în Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici