COMENTARIU Lelia Munteanu: Declaraţia nesocotită a contabililor de la Pfizer: "Israelul - o ţară bananieră"

9722 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Declaraţia nesocotită a contabililor de la Pfizer: "Israelul - o ţară bananieră"

Israelul l-a invitat pe CEO-ul companiei Pfizer, Albert Bourla, evreu sefard născut la Salonic, să aprindă pe 14 aprilie o torţă de Ziua Independenţei (când se aprind douăsprezece torţe, simbolul celor 12 triburi ale lui Israel). Bourla s-a scuzat, motivând că are o agendă foarte încărcată, dar a dat asigurări că se va preocupa în continuare ca necesarul de vaccinuri pentru Israel. Asta după ce Pfizer a amânat livrarea către Ierusalim a unui transport de 700.000 de doze, care ar fi trebuit să ajungă duminică, din cauză că nu i-au fost încă achitate cele mai recente tranşe - 2,5 milioane de doze (contractul-cadru semnat în noiembrie anul trecut prevede un total de 36 de milioane de doze, în schimbul unui miliard de dolari).

Galei Tzahal (post de radio al Armatei) anunţa că Pfizer ar fi catalogat Israelul drept o "ţară bananieră". Mă îndoiesc de informaţie, însă n-ar fi o jignire. Ţara cultivă şi banane, pe echivalentul a peste 2.700 de hectare (foto - kibuţul Ashdot Yaacov), recoltând în fiecare an până la 170.000 de tone şi făcând din această cultură una dintre cele mai profitabile în bilanţul său agricol.

Dacă informaţia e totuşi adevărată, contabilii de la Pfizer sunt complet nesocotiţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici