COMENTARIU Sorin Avram: Marcel Ciolacu, manipulare din disperare

12273 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Marcel Ciolacu, manipulare din disperare

Lovit în moalele capului de victoria lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a încercat să dreagă busuiocul spunând public că partidul în fruntea căruia se află o fi pierdut el Bucureştiul, dar stă foarte bine în ţară: „Din ţară, estimările şi informaţiile pe care le avem ne confirmă că PSD rămâne cel mai mare partid din România, cu cei mai mulţi primari aleşi direct. Este o confirmare că suntem pe drumul cel bun şi programul de reconstrucţie al partidului şi de modernizare este pe drumul corect, şi îi invit pe PNL să ne vedem la alegerile generale”.

Marcel Ciolacu a manipulat mai ceva ca un institut de sondare a opiniei publice din România, care numai nu nimereşte scorul final al alegerilor, dând apoi vina pe vremea rea, pe noul coronavirus, pe horoscop sau pe cei intervievaţi, care nu răspund sincer la întrebările din chestionare. La ora 9 şi câteva minute seara, după ce secţiile de votare tocmai se închiseseră, Marcel Ciolacu nu avea de unde să ştie cum stă situaţia în teritoriu în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor. Noul conducător al PSD pe ultimul drum a manipulat electoratul, care nu are de unde să ştie că doar în Bucureşti şi în câteva din marile oraşe se fac sondaje la ieşirea de la urne.

Marcel Ciolacu a încercat să-şi manipuleze electoratul, dându-i senzaţia că Bucureştiul reprezintă o excepţie şi că restul Ţării moare de dragul PSD. Domnul Ciolacu a recurs la manipulare din disperare, fiindcă ştie foarte bine, chiar dacă este din Buzău, că PSD a pierdut, deja, alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar domnia sa va pierde, inevitabil, preşedinţia partidului. Care va fi preluată, inevitabil, de Vasile Dâncu, proaspătul preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Că doar ditamai şeful institului de sondare a opiniei publice Vasile Dâncu nu s-a reîntors în PSD ca să stea sub pantoful cu şpiţ al unuia de la Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici