Ţările de Jos se impun cu emoţii în faţa Ucrainei, la Euro 2020

  • Arena Naţională din Bucureşti găzduieşte patru jocuri de la UEFA EURO 2020, turneu final organizat în 11 oraşe de pe continent.
  • Este vorba despre trei meciuri din grupa C şi de o optime de finală.
  • Nume importante ale fotbalului românesc au fost invitate de FRF la aceste partide.
401 afișări
Imaginea articolului Ţările de Jos se impun cu emoţii în faţa Ucrainei, la Euro 2020

Sursa foto: Mediafaxfoto

Batavii au dominat prima repriză la toate capitolele, având o poesie superioară şi 4-5 ocazii de a deschide scorul, ratate sau refuzate de intervenţiile foarte bune ale portarul Ucrainei, Bushchan.

Portocala mecanică a deschis scorul în minutul 52, prin Georginio Wijnaldum, care a reluat din marginea careului o respingere în faţă a lui Bushchan.

Peste doar 6 minute, olandezii au majorat la 2-0, după o fază uşor confuză, golul fiind validat abia după consultarea sistemuui VAR.

Când meciul părea să se îndrepte spre o victorie clară a portocaliilor, Yarmolenko a trimis un şut cu stângul, din marginea careului, mingea oprindu-se în vinclul porţii olandeze (2-1, min. 75).

Peste doar 4 minute, Yaremchuk a egalat (2-2, min 79), cu o excelentă lovitură de cap, provocând o reacţie consistentă a portocaliilor.

Olandezii s-au impus, în cele din urmă, cu 3-2, golul victoriei fiind marcat pe final, de Denzel Dumfries, în minutul 88, cu o excelentă lovitură de cap.

Ucrainienii şi-au mai încercat norocul după primirea golului 3, însă nu au mai reuşit revenirea, fiind învinşi cu 3-2.

Clasamentul grupei C este condus de Austria, cu 3 puncte, urmată de Ţările de Jos, tot cu 3 puncte, dar golaveraj mai mic. Pe locul 3 se situează Ucraina, urmată de Macedonia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici