Accident grav în Germania | Un autobuz scolar, plin cu elevi, s-a izbit de o casă: cel puţin 47 de răniţi/ Trei elicoptere, la faţa locului

Cel puţin 47 de persoane au fost rănite, marţi, după ce un autobuz şcolar a deraiat şi a intrat în zidul unei case aflate în sudul Germaniei, au anunţat autorităţile locale, informează site-ul postului ABC News şi al agenţiei Dpa.

457 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Germania | Un autobuz scolar, plin cu elevi, s-a izbit de o casă: cel puţin 47 de răniţi/ Trei elicoptere, la faţa locului

Accident grav în Germania | Un autobuz scolar, plin cu elevi s-a izbit de o casă: 21 de persoane, rănite/ Trei elicoptere, la faţa locului

Un purtător de cuvânt al autorităţile din Manheim, Cristoph Kinkel a informat că trei elicoptere se află la faţa locului pentru a transporta la spital 47 de victime, dintre care şase prezintă răni grave.

Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că accidentul s-a produs marţi dimineata, în localitatea Eberbach, aflată la aproximativ 50 de km în est de Manheim.

Autorităţile au declarat că încă nu cunosc cauza accidentului, iar şoferul autobuzului este interogat de poliţie.

Toate locurile din autobuz erau ocupate la momentul accidentului, dar poliţia nu are detalii cu privire la câţi copii se aflau în vehicul.

Kunkel a mai menţionat faptul că zona din jurul locului în care s-a produs accidentul a fost blocată, acesta fiind investigat.

Autobuzul ducea copiii din localităţile vecine la o şcoală din Eberbach. Înainte de a intra în peretele casei, vehiculul s-a ciocnit cu mai multe maşini.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici