ALERTĂ în Germania: Aeroportul din Hamburg, închis de către autorităţi. Toare zborurile, redirecţionate

Aeroportul internaţional din Hamburg a fost închis, joi seara, timp de aproximativ o oră, după ce doi indivizi au pătruns pe una dintre pistele aeroportului, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei Federale germane, relatează Berliner Zeitung.

3349 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Germania: Aeroportul din Hamburg, închis de către autorităţi. Toare zborurile, redirecţionate

ALERTĂ în Germania: Aeroportul din Hamburg a fost închis de către autorităţi. Zborurile au fost redirecţionate

Timo Zill, purtător de cuvânt al Poliţiei Federale germane, a declarat că două persoane au pătruns în zona pistelor aeroportului în jurul orei locale 7 (8, ora României). Forţele de securitate au reuşit să îl prindă pe loc pe unul dintre indivizi, în timp ce cel de-al doilea a fost prins abia la câteva ore depărtare.

Iniţial, un purtător de cuvânt al aeroportului anunţase că acesta a fost închis temporar, toate zborurile fiind redirecţionate către aeroporturile din Bremen şi Hanovra.

Ulterior, după ce au fost reţinuţi cei doi indivizi care au intrat pe pistele aeroportului, Poliţia a anunţat că activitatea de pe aeroportul ”Helmut Schmidt” a fost reluată.

Aeroportul din Hamburg este tranzitat anual de peste 16 milioane de pasageri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici