Video Ameninţare cu bombă, în Bruxelles. Circulaţia trenurilor a fost suspendată / UPDATE: Alarma a fost falsă - FOTO, VIDEO

Poliţia din Bruxelles avertizează în privinţa unei ameninţări cu bombă în apropierea Gării de Nord, informează presa belgiană. Totodată, există şi o a doua ameninţare cu bombă în apropierea Palatului de Justiţie din Bruxelles. Cercetările Poliţiei au dovedit însă că aceasta nu a fost decât o alarmă falsă, informează presa belgiană.

5356 afișări

UPDATE 16:21 Gara de Nord şi Palatul de Justiţie din Bruxells au fost evacuate în urma unei ameninţări cu bombă, cercetările Poliţiei au dovedit însă că aceasta nu a fost decât o alarmă falsă, informează presa belgiană.

Potrivit surselor, Poliţia a primit un telefon prin care era făcută o avertizare în privinţa unor bombe ce ar urma să explodeze în aceste două locaţii.

Circulaţia din zona celor două clădiri a fost oprită.

La scurt timp după aceea, Poliţia a suspendat căutările, în urma acestora nefiind găsite indicii ale unui eventual pericol.

Deşi circulaţia a fost reluată, călătorii ar trebui să se aştepte în continuare la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun.

ŞTIRE INIŢIALĂ Circulaţia trenurilor a fost suspendată. Gara de Nord a fost evacuată.

Conform presei belgiene, există de asemenea o altă ameninţare cu bombă în apropierea Palatului de Justiţie din Bruxelles.

Miercuri dimineaţa, doi agenţi de Poliţie au fost atacaţi cu un cuţit, unul dintre poliţişti fiind rănit în zona gâtului, celălalt în abdomen. Atacatorul a fost arestat. Motivele atacului nu sunt deocamdată cunoscute şi nu se ştie încă dacă ar avea legături cu ameninţarea cu bombă. O anchetă este în curs.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici