Armata rusă a bombardat oraşul Sloviansk / Cel puţin doi morţi şi numeroşi răniţi

Cel puţin două persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în urma unui bombardament masiv al armatei ruse asupra orăşelului ucrainean Sloviansk, situat în regiunea separatistă Doneţk, anunţă autorităţile ucrainene, conform cotidianului Le Monde.

398 afișări
Imaginea articolului Armata rusă a bombardat oraşul Sloviansk / Cel puţin doi morţi şi numeroşi răniţi

Sursa foto: Profimedia

"Bombardament masiv asupra oraşului Sloviansk", a declarat primarul Vadim Liah.

Guvernatorul regiunii Doneţk, Pavlo Kirilenko, a declarat că bilanţul preliminar al bombardamentelor ruse efectuate marţi este de doi morţi şi şapte răniţi.

Potrivit Agenţiei France-Presse, rachetele au lovit o piaţă comercială din Sloviansk. "Încă o dată, ruşii atacă intenţionat locuri în care se adună civili. Este pur şi simplu terorism", a acuzat guvernatorul Pavlo Kirilenko, reluând apelurile de evacuare a orăşelului care înainte de război avea 100.000 de locuitori.

Linia frontului ucraineano-rus se află la doar câţiva kilometri de Sloviansk, după ce armata rusă a ocupat oraşele Severodoneţk şi Lisiciansk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici