Armata turcă a ocupat poziţii în apropierea unui oraş sirian asediat de grupul terorist Stat Islamic

Armata turcă a ocupat poziţii în apropierea oraşului sirian Kobani (Ayn al-Arab), situat în apropierea frontierei turco-siriene şi asediat de membri ai grupului terorist Stat Islamic.

659 afișări
Imaginea articolului Armata turcă a ocupat poziţii în apropierea unui oraş sirian asediat de grupul terorist Stat Islamic

Armata turcă a ocupat poziţii în apropierea unui oraş sirian asediat de grupul terorist Stat Islamic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numeroase tancuri şi alte vehicule blindate ale armatei turce au ocupat poziţii la nord de oraşul sirian, atacat de gruparea Stat Islamic din partea de est, vest şi sud, relatează Euronews.

Până acum, Turcia a refuzat să se implice în confruntările cu grupul terorist Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant), care ocupă regiuni vaste din Siria şi Irak.

Oraşul sirian Kobani (Ayn al-Arab) are populaţie predominant kurdă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici