ATAC armat în Moscova. Cel puţin o persoană este rănită şi alte patru ar fi fost ucise. Atacul ar fi fost o reglare de conturi între grupări mafiote din Rusia

Cel puţin o persoană este rănită şi alte patru ar fi fost ucise în urma unui atac armat ce a avut loc într-un tribunal din capitala rusă, Moscova, informează site-ul agenţiei Tass.

1369 afișări
Imaginea articolului ATAC armat în Moscova. Cel puţin o persoană este rănită şi alte patru ar fi fost ucise. Atacul ar fi fost o reglare de conturi între grupări mafiote din Rusia

Conform avocatului rus Sofia Rubasskaya, s-ar fi auzit peste 20 de împuşcături.

Atacatorii ar fi fost acuzaţi în cadrul unui proces al unei grupări infracţionale implicată în furtul de maşini.

Trei din cinci membri ai organizaţiei criminale au dezarmat gărzile de corp şi au deschis focul în tribunalul moscovit, înainte de a fi ucişi, alţi doi au fost dezarmaţi şi reţinuţi, conform unei surse a agenmţiilor de implementare a legii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al tribunalului, clădirea a fost evacuată în urma incidentului.

Membrii grupării infracţionale supranumite GTA sunt acuzaţi de uciderea unor şoferi din Moscova şi regiunea Kaluga între 2012 şi 2014.

Nouă membri ai grupării GTA sunt acuzaţi de uciderea a 17 persoane şi două tentative de crimă, precum şi de furt sau posesie ilegală de arme.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici