ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Mai multe persoane au fost rănite/ Autorul atacului este mort | VIDEO

Un atac armat a avut loc marţi într-un liceu din statul american Maryland, anunţă autorităţile americane, precizând că incidentul de securitate s-a încheiat deja. Autorul atacului armat comis într-un liceu din statul american Maryland a murit, anunţă Poliţia regională, precizând că alte două persoane au fost rănite.

3244 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Mai multe persoane au fost rănite/ Autorul atacului este mort | VIDEO

BREAKING | Atac armat într-un liceu din Statele Unite

Biroul şerifului local a comunicat că autorul atacului armat este un elev. Adolescentul a decedat în urma rănilor suferite.

Alţi doi elevi au fost răniţi în incidentul armat şi sunt spitalizaţi.

Incidentul armat a avut loc în liceul din localitatea Great Mills, situată la circa 100 de kilometri sud-est de oraşul Washington.

Anterior, surse din cadrul echipelor de intervenţie au anunţat că mai multe persoane au fost rănite în incident, iar cel puţin două au fost spitalizate.

Numeroase echipaje de poliţie au fost trimise la unitatea şcolară.

"A avut loc un incident în liceul din localitatea Great Mills", a comunicat Poliţia.

"Avem un incident armat. În unitatea de învăţământ este alertă de securitate, incidentul s-a încheiat", a comunicat Liceul din Great Mills.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici