Atentatul terorist din Londra | Poliţia a reţinut al şaselea suspect în cazul incidentului de la metrou

Un tânăr în vârstă de 17 ani, despre care se crede că ar fi implicat în incidentul terorist de la metroul londonez, a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi, în sudul Londrei, a anunţat poliţia britanică, potrivit site-ului postului BBC News online.

933 afișări
Imaginea articolului Atentatul terorist din Londra | Poliţia a reţinut al şaselea suspect în cazul incidentului de la metrou

Atentatul terorist din Londra | Poliţia a reţinut al şaselea suspect în cazul incidentului terorist de la metrou

Suspectul a fost reţinut după ce ofiţerii de poliţie au descins la o adresă din zona Thornton Heath, burgul londonez Croydon.

Dean Haydon, şeful Comandamentului pentru antiterorism din cadrul Scotland Yard, a declarat că "în acest moment sunt şase bărbaţi în custodie şi continuă percheziţiile la cinci adrese."

Trei indivizi, de 25, 30 şi 48 de ani, au fost reţinuţi în oraşul galez Newport, un suspect de 21 de ani a fost reţinut în zona Hounslow, în vestul Londrei, iar un tânăr de 18 ani a fost reţinut în zona portului Dover.

Explozia care a avut loc săptămâna trecută la staţia de metrou londoneză Parson Green a fost declanşată de un dispozitiv improvizat. În urma deflagraţiei, 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat responsabilitatea comiterii incidentului terorist ce a avut loc vineri la metroul din Londra.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici