Aterizare de urgenţă în Florida după ce motorul unui avion al companiei Southwest Airlines a explodat în zbor - GALERIE FOTO, VIDEO

Un avion al companiei Southwest Airlines, care efectua o cursă între oraşele americane New Orleans şi Orlando, a fost nevoit să aterizeze sâmbătă de urgenţă după ce un motor al său s-a defectat şi a explodat în zbor, relatează The Mirror.

8764 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă în Florida după ce motorul unui avion al companiei Southwest Airlines a explodat în zbor - GALERIE FOTO, VIDEO

Aterizare de urgenţă în Florida după ce motorul unui avion Southwest Airlines a explodat în zbor (Imagine: Twitter)

Vezi mai jos GALERIA FOTO

"A fost o explozie puternică. Era fum", a declarat o pasageră prin telefon pentru KOCO 5. "Am văzut bucăţi din avion zburând prin aer", a adăugat ea.

Piloţii au reuşit să stabilizeze avionul şi apoi le-au spus pasagerilor că unul dintre motoare s-a defectat, a adăugat ea. Avionul a efectuat apoi o aterizare de urgenţă în oraşul Pensacola din Florida.

Aceasta a mai spus, citată de airlive.net, că avionul a început să coboare rapid şi că au căzut măştile de oxigen.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei aeriene, informaţiile preliminare indică faptul că nimeni dintre cei 99 de pasageri şi cinci membri ai echipajului nu a fost rănit.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici