Autorităţile bulgare au capturat 281 de imigranţi clandestini la frontiera cu România în 2015

Autorităţile bulgare au reţinut, în primele trei luni ale anului 2015, 281 de imigranţi care au încercat să treacă ilegal frontiera dintre Bulgaria şi România, anunţă Poliţia de frontieră din oraşul Ruse, citată de site-ul Novinite.com.

186 afișări
Imaginea articolului Autorităţile bulgare au capturat 281 de imigranţi clandestini la frontiera cu România în 2015

Autorităţile bulgare au capturat 281 de imigranţi clandestini la frontiera cu România în 2015 (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Cei mai mulţi imigranţi clandestini au fost reţinuţi la punctul vamal Ruse - Giurgiu.

Cele mai recente tentative de trecere frauduloasă a frontierei s-au înregistrat luni şi marţi, când au fost reţinuţi trei imigranţi sirieni şi patru afgani.

Imigranţii se ascundeau într-un tren de marfă care circula pe ruta Turcia - Germania via România.

Imigranţii clandestini au fost transportaţi la un centru special pentru străini aflat în localitatea bulgară Elhovo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici