AVERTISMENTUL lui Vladimir Putin: Rusia nu va porni niciun război, dar îşi va apăra interesele. Drepturile noastre legitime trebuie respectate

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat vineri că Rusia nu va porni niciun război, dar îşi va apăra interesele sale pe arena internaţională într-o manieră civilizată, informează agenţia de ştiri TASS.

26056 afișări
Imaginea articolului AVERTISMENTUL lui Vladimir Putin: Rusia nu va porni niciun război, dar îşi va apăra interesele. Drepturile noastre legitime trebuie respectate

Vladimir Putin promite să apere interesele Rusiei

"Nu vom isca conflicte sau războaie, însă vom pleca de la premisa că nu trebuie să fim ignoraţi, iar interesele şi drepturile noastre legitime trebuie respectate", le-a transmis Putin, vineri, muncitorilor de la uzina de prelucrare a minereului de fier de la Lebedinsky.

Rusia este cea mai mare ţară din lume, cu o populaţie destul de numeroasă, a mai spus acesta.

"Nu putem decât să avem propriile noastre interese şi noi le vom apăra, însă vom face acest lucru prin toate mijloacele legale necesare", a mai declarat Putin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici