Avigdor Lieberman: Arabii israelieni care nu sunt loiali statului evreu ar trebui decapitaţi

Arabii israelieni care nu sunt loiali statului evreu ar trebui decapitaţi, a declarat ministrul israelian de Externe, Avigdor Lieberman, în cadrul unei conferinţe electorale, relatează cotidianul Haaretz în ediţia electronică.

397 afișări
Imaginea articolului Avigdor Lieberman: Arabii israelieni care nu sunt loiali statului evreu ar trebui decapitaţi

Avigdor Lieberman: Arabii israelieni care nu sunt loiali statului evreu ar trebui decapitaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cine este cu noi ar trebui să primească totul - până la jumătate de regat", a declarat Lieberman. Dar arabii israelieni care nu sunt loiali statului merită o altă soartă, a precizat preşedintele partidului Yisrael Beiteinu, la conferinţa "Vot pentru democraţie - alegeri 2015", desfăşurată duminică, potrivit postului Channel 2.

"Cei care sunt împotriva noastră - nu mai e nimic de făcut, trebuie să ridicăm un topor şi să le tăiem capul (...). Altfel nu vom supravieţui aici", a afirmat Lieberman.

Parlamentarul arab israelian Ahmad Tibi, care candidează la alegerile legislative din 17 martie pentru un nou mandat în Knesset, a sugerat că situaţia descrisă de ministrul de Externe ar conduce la o versiune israeliană a grupării teroriste Stat Islamic.

Formaţiunile arabe "vor decapita rasiştii şi fasciştii numai prin mijloace democratice", a declarat Tibi luni, citat de Jerusalem Post. "Cu cât suntem mai puternici, cu atât va fi mai slab Statul Islamic Evreu", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici