Avion de pasageri, evacuat pe un aeroport din Germania din cauza unei alerte cu bombă

Un avion de pasageri a fost evacuat, marţi după-amiază, pe un aeroport din centrul Germaniei, din cauza unei alerte cu bombă, relatează presa germană.

1484 afișări
Imaginea articolului Avion de pasageri, evacuat pe un aeroport din Germania din cauza unei alerte cu bombă

Avion de pasageri, evacuat pe un aeroport din Germania din cauza unei alerte cu bombă

"O persoană rămasă anonimă a contactat Aeroportul Kassel-Calden şi a spus că există o valiză care constituie o ameninţare", a comunicat Poliţia din landul Hesse (centrul Germaniei).

Conform site-ului de ştiri Hessenschau.de, avionul evacuat aparţine companiei aeriene Germania şi urma să zboare de la Kassel spre staţiunea turcă Antalya, într-un cursă charter.

Din avion au fost evacuaţi 128 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.

Compania aeriană Germania are sediul la Berlin şi efectuează curse charter.

Echipele pirotehnice efectuează verificări în avion, dar, cel mai probabil, este vorba de o alertă falsă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici