Avion militar indian cu 29 de persoane la bord, dat dispărut deasupra Golfului Bengal

Un avion militar de transport cu 29 de persoane la bord a dispărut vineri deasupra Golfului Bengal, a anunţat un oficial al Ministerului indian al Apărării, potrivit agenţiei The Associated Press.

2016 afișări
Imaginea articolului Avion militar indian cu 29 de persoane la bord, dat dispărut deasupra Golfului Bengal

Avion militar indian cu 29 de persoane la bord, dat dispărut deasupra Golfului Bengal (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Nitin Wakanker a declarat că avionul de tip Antonov An-32 a decolat vineri dimineaţa de la o bază din oraşul Chennai şi se îndrepta spre Port Blair, capitala insulelor Andaman şi Nicobar, însă aeronava a dispărut de pe radare şi nu a mai ajuns la destinaţie.

Autorităţile indiene au lansat o amplă operaţiune de căutare, la care participă forţe navale, aeriene şi din cadrul pazei de coastă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici