Bărbat, arestat în Ucraina pentru că ar fi plănuit un atac asemănător celui din Berlin

Poliţia din Ucraina a arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani, acuzat că a ucis două persoane, şi care este suspectat că ar fi plănuit un atac cu camionul, asemănător celui din Berlin, informează Euronews.

1282 afișări
Imaginea articolului Bărbat, arestat în Ucraina pentru că ar fi plănuit un atac asemănător celui din Berlin

Bărbat, arestat în Ucraina pentru că ar fi plănuit un atac asemănător celui din Berlin (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit poliţiei, bărbatul a ucis două persoane într-un sat din sudul Odesei, înainte de a incendia două case şi de a fugi cu un camion furat. Acesta a fost arestat după ce s-a ascuns într-o casă abandonată.

În urma unor informaţii primite din partea unui apropiat al bărbatului, poliţia a comunicat faptul că acesta ar fi plănuit să intre intenţionat cu camionul într-un grup de oameni.

Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite după ce un individ a intrat aparent intenţionat cu un camion într-un grup de oameni, la un târg de Crăciun desfăşurat în Berlin. Incidentul a avut loc în timpul unui târg de Crăciun din Berlin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici