Bărbat înarmat, arestat în SUA după ce a deschis focul asupra poliţiei şi a blocat traficul aerian

Un bărbat înarmat a fost arestat miercuri în oraşul american San Diego, după ce a deschis focul asupra poliţiei şi a blocat temporar traficul pe aeroportul internaţional din localitate, relatează BBC News Online.

371 afișări
Imaginea articolului Bărbat înarmat, arestat în SUA după ce a deschis focul asupra poliţiei şi a blocat traficul aerian

Bărbat înarmat, arestat în SUA după ce a deschis focul asupra poliţiei şi a blocat traficul aerian

Poliţia a precizat că a fost implicată într-un conflict de lungă durată cu bărbatul, care era suspect într-un caz de violenţă domestică. Bărbatul avea asupra sa o armă puternică, a adăugat poliţia.

Forţele de ordine ar fi folosite gaze lacrimogene şi grenade asurzitoare înainte de a-l aresta într-un apartament din San Diego.

Poliţia a informat că ofiţeri înarmaţi au înconjurat apartamentul după ce bărbatul a tras focuri de armă repetate spre ei. Conflictul a durat aproximativ cinci ore, dar nu a fost rănită nicio persoană.

Ameninţarea reprezentată de bărbatul înarmat era atât de mare încât poliţia a închis drumuri din apropierea aeroportului şi le-a ordonat locuitorilor să nu-şi părăsească locuinţele, a relatat NBC San Diego.

În acelaşi timp, Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) a ordonat devierea avioanelor care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul internaţional din oraş, situat la aproximativ trei kilometri distanţă.

Poliţia a precizat că această măsură a fost necesară deoarece au fost trase focuri de armă pe ruta folosită de avioanele de pasageri care se pregătesc să aterizeze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici