Biden: Putin nu are o cale de ieşire din războiul cu Ucraina

  • Preşedintele american Joe Biden este îngrijorat de situaţia din Ucraina
  • Liderul de la Washington susţine că preşedintele Vladimir Putin nu are un plan concret despre cum se va finaliza războiul
  • Rusia a invadat Ucraina pe data de 24 Februarie
1532 afișări
Imaginea articolului Biden: Putin nu are o cale de ieşire din războiul cu Ucraina

Sursa foto: Profimedia

Preşedintele american Joe Biden este îngrijorat de faptul că omologul său rus, Vladimir Putin, nu are o cale de ieşire din războiul pe care singur l-a provocat în Ucraina.

„Putin este un om foarte calculat şi problema care mă îngrijorează acum este că nu are o cale de ieşire din acest război. Încerc să-mi dau seama ce va face pe viitor în acest sens”, a declarat Joe Biden.

Putin a crezut în mod eronat că invazia Ucrainei va destrăma NATO şi va destrăma Uniunea Europeană, este de părere liderul de la Washington.

Rusia numeşte invazia drept „o operaţiune militară specială”. Rezultatele superiorităţii numerice şi a tehnicii întârzie să apară în contextul în care SUA şi aliaţii săi pompează milioane de dolari fonduri pentru a susţine Ucraina să reziste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici