ATAC ARMAT în Statele Unite: Cel puţin de 20 morţi şi zeci de răniţi, după ce un individ a dschis focul într-un supermarket din El Paso | FOTO, VIDEO

Cel puţin 20 persoane au fost ucise într-un atac armat produs sâmbătă după-amiază într-un complex comercial din oraşul El Paso, situat în statul american Texas, un suspect fiind arestat preventiv, anunţă autorităţile din SUA, citate de postul CBS News.

8566 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în Statele Unite: Cel puţin de 20 morţi şi zeci de răniţi, după ce un individ a dschis focul într-un supermarket din El Paso | FOTO, VIDEO

ATAC ARMAT într-un centru comercial din Statele Unite: Cel puţin 20 morţi şi zeci de răniţi | VIDEO

Un suspect în vârstă de 21 de ani, identificat drept Patrick C., a fost plasat în arest preventiv. Iniţial, primarul din El Paso, Dee Margo, anunţase reţinerea a trei suspecţi.

 

 

Atacul armat a avut loc într-un centru comercial Walmart situat în Mall-ul Cielo Vista din El Paso, informează Fox News şi CNN.

Taguri:
sua,
atac armat,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici